Heeft u een technisch probleem dat direct om een oplossing vraagt? Zoekt u geschikte technische apparatuur, die aan alle eisen voldoet, snel geleverd en geserviced kan worden? Wilt u stilstaan bij een pro-actief onderhoudsplan, of heeft u gewoon een vraag?

Op onze aandacht kunt u rekenen én bouwen. Samen met u zoeken we naar het passende antwoord. Uw tevredenheid bereiken wij door nuchter met u mee te denken en effectieve, hoogstaande service te verlenen. Daar is onze reputatie nu een eeuw op gebouwd.

Onze missie

Zekere, zorgeloze en efficiënt(er)e bedrijfsprocessen.

We willen dat het bedrijfsproces van industriële relaties zeker, zorgeloos en efficiënt(er) verloopt door onze adviezen, technische producten en diensten binnen ons vakgebied. We adviseren daartoe (maatwerk)oplossingen, denken geïnteresseerd mee, leveren en installeren de meest geschikte apparatuur, vervangen en onderhouden onderdelen en installaties.

Cultuur

Doe waar je goed in bent.

We kennen een nuchtere doe-cultuur; gebaseerd op de fascinatie voor techniek, openhartige klantgerichtheid, afspraak is afspraak en het willen koesteren van goede en duurzame relaties en leveranciers.

Doe waar je goed in bent is ons bedrijfsmotto. Plezier in het werk geeft de dag bovendien extra glans. Die twee samen betekent dat de klant of leverancier elke dag een blije, gemotiveerde en geïnspireerde gesprekspartner met de juiste kennis van zaken bij A. de Jong TH treft.

Direct geholpen worden?

Ons technisch team staat voor u klaar.