Blog2018-11-13T19:53:18+01:00

Blog

Een Gecentraliseerd Vacuümpompen Systeem

Als u gebruik maakt van vacuümpompen in uw bedrijf is er een gerede kans dat u gebruik maakt van meer dan één pomp. Bij meerdere pompen is centralisatie van het systeem mogelijk een oplossing voor ongemakken in het werkklimaat, zoals warmteoverlast en herrie.

De Zwarte Kant van de Vacuümpomp

Een waarschuwing vooraf: Deze tekst is niet geschikt voor lezers met een zwakke maag! Bij vacuümpompen denkt men al gauw aan allerlei high-tech toepassingen. Toch wordt het ook vaak gebruikt voor de wat 'minder sexy' producten.

Ergernissen verhelpen door Schottenpompen

Iedereen die ooit in de horeca heeft gewerkt kent dit gruwel: Het poleren van glazen. Je kan je glazen nog zo goed spoelen, maar glanzen doen ze niet uit zichzelf. Voor deze irritaties zijn er gelukkig machines uitgevonden.

Magnetische Koppeling 100% Lekvrij

De veiligheid staat voorop, maar tegelijkertijd moeten de kosten wel zo laag mogelijk blijven. Meestal is het het een of het ander, maar in het geval van magnetische koppelingen is de combinatie gelukt.

De Vacuümpomp-Beslisboom

U wilt een ruimte vacumeren en bent op zoek naar een vacuümpomp. Om te bepalen wat voor pomp u nodig heeft, zijn er een aantal vragen die we stellen.

APK voor de Vacuümpomp

Stel dat het niet wettelijk verplicht zou zijn om uw auto elk jaar APK te laten keuren. Zou u uw auto dan niet laten keuren en gewoon doorrijden totdat het een keer mis gaat? Of zou u toch jaarlijks willen weten of uw auto nog wel aan de eisen voldoet en niet ineens dienst weigert? Dit geldt net zo goed voor onze pompen.

IMO 2020: Geen Probleem met KRAL 3-Spindelpompen

Emissie eisen worden steeds strenger. Aan boord van schepen, waar ze normaal gesproken op Heavy Fuel Oil (HFO) varen, zal moeten worden overgestapt op een lagere zwavel MDO brandstof. Dit om te voldoen aan de International Maritime Organization (IMO) 2020- regulations.

Verhuur van Vacuümpompen

Een unicum! We doen het eens anders dan anders en verkopen en servicen niet alleen onze producten, we verhuren ze ook, als enige in Nederland zelfs.

De nieuwe TJ40G Tankwasmachine van Alfa Laval

Heeft u wel eens zelf sinaasappelsap geperst? Een heerlijk glas verse jus is het resultaat. En de schoonmaak van het apparaat. Er komen allerlei vezels van de sinaasappel in het filtersysteem te zitten en die moeten er dus weer uit. Misschien bent u gezegend met een afwasmachine, misschien niet.

Een Vacuüm-Totaalpakket kunnen bedenken

Een kijkje in de keuken bij A de Jong TH. Vele van jullie kennen ons als betrouwbare servicepartner of als leverancier en daar willen we graag wat meer over vertellen.

Direct een offerte aanvragen?

Indien u aangeeft wat u zoekt, presenteren wij u straks met genoegen onze scherpe aanbieding en opties.

Offerte aanvraag