Omdenken: voer juíst nu het onderhoud uit op vacuümpompen, tankwasmachines en highshear mixers

Met de uitbraak van het COVID-19 zijn er spannende tijden aangebroken voor iedereen. Productieprocessen liggen tijdelijk stil, scholen zijn dicht, we mijden sociaal contact en werknemers wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken. Ook bij A. de Jong TH nemen we alle hygiënevoorschriften in acht en volgen we de richtlijnen van het RIVM op dagelijkse basis.

Deze tijdelijke stilstand heeft ons aan het denken gezet. Om de economische schade voor u zoveel mogelijk te beperken, proberen wij te denken in kansen. Daarom hebben we het volgende bedacht.

Lagere bezettingsgraad biedt ook kansen

Als er in uw bedrijf sprake is van een lagere bezetting door bijvoorbeeld minder vraag of lagere beschikbaarheid van werknemers, dan is dit het moment om uw vacuümpompen, tankwasmachines en highshear mixers te laten onderhouden. Normaal gesproken is preventief onderhoud aan machines altijd een lastige kwestie. Downtime van het productieproces kost tijd en geld.

Beperk hinder van het onderhoud en bel ons! Stuur uw apparatuur naar ons op en wij zorgen ervoor dat uw apparatuur onderhouden wordt. Zo kunnen wij -met inachtneming van alle hygiënevoorschriften- ervoor zorgen dat u deze tijd zo nuttig mogelijk besteed.

Ons technische team staat klaar om uw vacuümpompen, tankwasmachines en highshear mixers een onderhoudsbeurt te geven, zodat die weer 100% beschikbaar zijn als uw productieproces terug op volle toeren gaat draaien. A. de Jong TH biedt uitstekende service en denkt graag met u mee.

Vacuümpompen

A. de Jong TH is specialist op het gebied van vacuümpompen. Wij zijn niet gelimiteerd aan één bepaald merk en kunnen dus onderhoud verlenen aan allerlei soorten vacuümpompen van de merken Leybold, Atlas Copco, Edwards, Pfeiffer en klein onderhoud voor Busch. In verband met besmettingsgevaar voeren wij momenteel geen service op locatie uit. Daarom vragen wij u om de pompen op te sturen. Indien dat niet mogelijk is, dan kunnen wij uiteraard ook het transport verzorgen. Lees meer over onze vacuümpompen.

Tankwasmachines

Preventief onderhoud nodig voor tankwasmachines van Alfa Laval? Bel ons gerust. A. de Jong TH is specialist op het gebied van tankwasmachines en heeft monteurs klaarstaan om uw apparatuur van een servicebeurt te voorzien. Lees meer over tankreiniging bij A. de Jong TH.

High shear mixers

Service nodig voor uw high shear mixers van Silverson? A. de Jong TH is uw distributeur voor high shear mixers van Silverson en is in staat om uw mixers op korte termijn van een servicebeurt te voorzien. Lees meer over onze high shear mixers.

Wij doen er alles aan om uw productieproces zo vlot mogelijk te laten verlopen en samen kunnen we tot de beste tactiek komen om deze lastige omstandigheden optimaal te benutten en klaar te zijn voor een vliegende start zodra de economie weer op volle toeren draait.

Vragen?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met al uw vragen.