A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Technische Service Vloeistofpompen

Home / Vloeistoffen / Service
Technische service op maat voor uw vloeistofpompen en ejectoren. Dát is voor u belangrijk. En dat is precies wat u bij A. de Jong kunt regelen. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Technische service voor uw vloeistofpompen en ejectoren

Wilt u uw technische beheer aan ons uitbesteden? Dan is dat mogelijk. Of wilt u uitsluitend technische begeleiding bij de installatie van uw vloeistofpomp of ejector? Dat kan ook. De service die u nodig hebt stemmen wij graag met u af. U kunt bovendien met de technische dienst en een adviseur sparren over wat voor u de beste oplossing is.

Merken

  • Grosvenor
  • Hibar
  • Itur
  • Kral
  • L&M
  • Lowara
  • Samson Pumps

Reserveonderdelen, accessoires & gereedschap

Losse reserveonderdelen, reserveonderdelen kits , accessoires en reparatiegereedschap kunt u bij ons bestellen. Een groot aantal onderdelen, accessoires en kits hebben wij standaard op voorraad. Wij doen er alles aan om u het gewenste onderdeel zo snel mogelijk te leveren. Een vakman kan u bovendien adviseren.

Wij kunnen ook voor monopompen de slijtdelen zoals rotoren, statoren en overige componenten van diverse merken voor u regelen.  Ook van apparatuur die niet standaard in ons assortiment zit. Bijvoorbeeld van Allweiler, Bornerman, Daurex, Kiesel, Mohno, Netzsch, PCM, Seepex en Wangen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reparatie & Onderhoud

Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan alle merken die wij verkopen. Óók van vloeistofapparatuur die u niet bij ons hebt aangeschaft. Reparaties worden met originele fabrieksonderdelen volgens fabrieksspecificatie uitgevoerd. A. de Jong beschikt over een geavanceerde werkplaats en werkt met gepassioneerde specialisten.

Technische Ondersteuning

De verkoopafdeling en de service-afdeling kunnen u begeleiden bij het in gebruik nemen van uw apparatuur. Bijvoorbeeld door training en telefonische ondersteuning bij vragen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Leveranciersgarantie & Service

In geval van een leveranciersreparatie regelen wij de verzending voor u. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de service van de leverancier krijgt waar u recht op hebt. Wij nemen u graag de zorgen uit handen.

Garantie A. de Jong

Wij vinden het belangrijk, dat u tevreden bent met de door ons geleverde apparatuur en service. Neem contact met ons op als zich na installatie, reparatie en/of service een probleem voordoet. Samen met u kijken wij dan naar passende oplossingen.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.