A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Uw technisch loket voor aankoop, advies èn service

“Wij kopen graag Kral schroefpompen bij A. de Jong T.H. Prima levertijden en betrouwbare partner!
J. Arts van GEA Westfalia Separator
“Door vooraf uitvoerig testen met Silverson demo mixers konden we de beste uitvoering selecteren.”
Bart van Ingen – Cosun
“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de apparatuur. Prima adviezen en uitstekende service!”
S. Richter van Warmteservice Groep
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Advies nodig bij uw keuze? Wij helpen u graag! 

Ruim assortiment vloeistofpompen

Voor standaard en maatwerk vloeistofpompen en service bent u bij A. de Jong aan het juiste adres. Óók voor onderdelen, accessoires, reparatie, onderhoud en technische ondersteuning. Onze deskundige adviseurs vertellen u graag meer over de kenmerken van de producten en hun toepassingen. Wij werken samen met een groot aantal kwaliteitsleveranciers, waarvan de pompen aan alle moderne vereisten voldoen.

Vloeistofpompen voor in de scheepvaart, in een laboratorium of juist in de industrie. Voor laagviskeuze tot zeer kleverige vloeistoffen. Ook voor vloeistoffen, die gevaarlijk, brandbaar of toxisch zijn. Met de vloeistofpompen kunt u allerlei vloeistoffen verpompen, transporteren en doseren. Voor al uw wensen heeft A. de Jong vloeistofpompen in haar assortiment.

Advies

U hebt een vraag over vloeistofpompen of ejectoren. Wij hebben het antwoord! Wij inventariseren uw wensen en vragen en geven u passend advies.

In ons advies staan uw organisatie, wettelijke vereisten en uw behoeften centraal. Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies.

Het doel is een gedegen en kostenefficiënte oplossing van een leverancier die aansluit bij uw situatie. Lees meer…

Implementatie

Na zorgvuldige selectie spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. De levering vindt via ons plaats. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het plaatsen van uw vloeistofpompen. Lees meer…

Service

U kunt bij ons terecht voor reserveonderdelen, accessoires en service van vloeistofpompen van een groot aantal leveranciers. Technische service op maat voor uw vloeistofpompen en ejectoren. Dát is voor u belangrijk. En dat is precies wat u bij A. de Jong kunt regelen.

U kunt bovendien met de technische dienst en een adviseur sparren over wat voor u de beste oplossing is. Vraag ons naar alle mogelijkheden. Lees meer…

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.