A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Technische Service Vacuümpompen & Lekzoekers

Home / Vacuüm / Service
Service op maat voor uw vacuümapparatuur en lek detectie apparatuur. Dát is voor u belangrijk. En dat is precies wat u bij A. de Jong kunt regelen. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Technische service vacuümpompen & lekzoekers op maat

Wilt u uw technische beheer aan ons uitbesteden? Dan is dat mogelijk. Of wilt u uitsluitend technische begeleiding bij de installatie van uw vacuümpomp of lekzoeker? Dat kan ook. De service die u nodig hebt stemmen wij graag met u af. U kunt bovendien met de technische dienst en een adviseur sparren over wat voor u de beste oplossing is.

Vacuüm Merken

Verhuur van vacuümpompen

Bij A. de Jong kunt u een vacuümpomp huren.  Zo kunt u bijvoorbeeld een productiestop door  een defecte vacuümpomp tot een minimum beperken. Wij verhuren vacuümpompen van diverse merken, zoals Edwards en Agilent.

Losse vacuüm reserveonderdelen, accessoires & gereedschap

Losse reserveonderdelen , gereedschap,  bouwdelen, afsluiters en accessoires voor vacuümapparatuur kunt u bij ons bestellen. Wij doen er alles aan om u het gewenste onderdeel zo snel mogelijk te leveren. Een vakman kan u bovendien adviseren.

Reparatie & Onderhoud Vacuümpompen & Lekzoekers

Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan alle merken vacuümapparatuur en lek detectors die wij verkopen. Óók van vacuümapparatuur die u niet bij ons hebt aangeschaft. Reparaties worden met originele fabrieksonderdelen volgens fabrieksspecificatie uitgevoerd. Een groot aantal van onze vaste klanten heeft een preventief onderhoudscontract voor vacuümapparatuur bij ons afgesloten.

A. de Jong beschikt over een geavanceerde werkplaats en werkt met gepassioneerde specialisten. De service-technici voeren na reparatie of onderhoud een controletest uit met geavanceerde testapparatuur. Vraag ons geheel vrijblijvend om een prijsopgave of advies.

Voorbeeld van een door onze technische service afdeling gereviseerde vacuümset van Edwards.

Technische service vacuümpompen & lekzoekers op maat
Technische service vacuümpompen & lekzoekers op maat

Wij testen onze reparatiepompen uitgebreid uit.

Technische Ondersteuning

De verkoopafdeling en de service-afdeling kunnen  u begeleiden bij het in gebruik nemen van apparatuur. Bijvoorbeeld door training en telefonische ondersteuning bij vragen.  Voor vacuümapparatuur verzorgt A. de Jong ook trainingen aan uw technische afdelingen, zodat zij zelf reparaties kunnen uitvoeren.

Bij aankoop van een lek detector verzorgen wij graag een demonstratie op uw locatie. Tevens kunnen wij een training voor de bediening van uw lektester voor u regelen. De demonstratie en/of training kan door onszelf of de leverancier verzorgd worden.

Leveranciersgarantie & Service

In geval van een  leveranciersreparatie regelen wij de verzending voor u. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de service van de leverancier krijgt waar u recht op hebt. Wij nemen u graag de zorgen uit handen.

Garantie A. de Jong

Wij vinden het belangrijk, dat u tevreden bent met de door ons geleverde apparatuur en service. Neem contact met ons op als zich na installatie, reparatie en/of service een probleem voordoet. Samen met u kijken wij dan naar passende oplossingen.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.