A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Advies & Verkoop van Vacuümapparatuur

Home / Vacuüm / Advies & Verkoop
De aanschaf van passende vacuümapparatuur is essentieel voor het succes van uw industriële of wetenschappelijke processen. Het maakt nogal wat uit of u de apparatuur voor auto’s, vliegtuigen, lampen, voeding of een wetenschappelijk onderzoek wilt gebruiken.

Een goede analyse van uw situatie is daarom erg belangrijk. Neem contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies. Onze verkoopafdeling helpt u graag bij uw keuze.

Analyse van uw situatie

  • Voorafgaand aan het advies brengt onze adviseur samen met u al uw behoeften in kaart: Wat is het doel van de aanschaf van de apparatuur? Is uw oude apparatuur defect? Wilt u uw capaciteit uitbreiden? Wilt u kostenvoordeel behalen op het gebied van efficiëntie, energie en onderhoud? Bouwt u een nieuw laboratorium en bent op zoek naar geschikte vacuümapparatuur? Zoekt u als OEM-er, aannemer of ingenieur een pomp voor uw bestektekening of plan? Of misschien wilt u juist uitsluitend advies over reparatie, revisie en service?
  • Waarvoor gaat u de apparatuur gebruiken? Hoeveel maximaal vacuüm, luchtledige of onderdruk moet de apparatuur aankunnen? Wat voor gas gaat u verpompen? Wilt u uw producten met helium op lekken testen? Aan welke andere eisen moet de apparatuur voldoen? Sluit de apparatuur aan bij de toekomst van uw bedrijf? Hoe is het onderhoud geregeld?
  • En tenslotte wordt natuurlijk besproken wat uw budget is.

Voorstel vacuüm equipment

Aan de hand van de analyse zal onze adviseur u een voorstel doen. Bij de selectie van het juiste equipment maken wij gebruik van onze eigen kennis & ervaring, productspecificaties en selectiesoftware van de verschillende leveranciers waar wij mee samenwerken. Een aantal leveranciers biedt u zelfs de mogelijkheid om de apparatuur voorafgaand aan uw bestelling uit te proberen.

Maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen bijvoorbeeld een gecontroleerde en werkbare vacuümopstelling voor u samenstellen met onderdelen van verschillende leveranciers.

Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies. Afhankelijk van de leverancier ontvangt u diverse bescheiden bij het voorstel. Bijvoorbeeld bouwtekeningen, maattekeningen, tekeningen in stepformaat en grafieken met curven.

Bespreken en verwerken van de offerte

Vervolgens spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur of opstelling bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het plaatsen van uw vacuümapparatuur.

Service op uw vacuümapparatuur

Na levering kunt u bij ons terecht voor reserveonderdelen, accessoires en service.  Informeer naar onze verhuurmogelijkheden als uw project om een tijdelijke oplossing vraagt.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.