A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Uw technisch loket voor aankoop, advies èn service

“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Zeer prettig telefonisch contact.”
S. Coehoorn van Het Noorden
“Vanwege de kennis en het heldere advies is Vortvent onze voorkeursleverancier.”
Dhr. Visser van Geerlofs Koeltechniek
“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de apparatuur. Prima adviezen en uitstekende service!”
Dhr. Richter van Warmteservice Groep
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Advies nodig bij uw keuze? Wij helpen u graag! 

Vacuüm Systemen & Apparatuur

Op het gebied van vacuümtechniek biedt A. de Jong u een totaaloplossing. Ons assortiment bevat verschillende soorten vacuüm systemen, helium lek detectie apparatuur en vacuümpompen. Zoals membraanpompen, scrollpompen, diffusie pompen, ionen pompen, turbopompen en waterringpompen. Alle vacuüm apparatuur is van topleveranciers en voldoet aan de strengste vereisten.

Het service team staat voor u paraat voor onderhoud, reparatie, technische begeleiding en de verhuur van vacuüm apparatuur. Bouwdelen, afsluiters, componenten en onderdelen bestelt u via ons. Voor advies bij de aanschaf van vacuüm apparatuur en al uw andere vragen kunt u bij ons terecht.

Advies

U hebt een vraag over vacuümsystemen of vacuümapparatuur. Wij hebben het antwoord! Wij inventariseren uw wensen en vragen en geven u passend advies.

In ons advies staan uw organisatie, wettelijke vereisten en uw behoeften centraal. Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies.

Maatwerk is uiteraard ook mogelijk. Het doel is een gedegen en kostenefficiënte oplossing die aansluit bij uw situatie. Lees meer…

Implementatie

Na zorgvuldige selectie van uw vacuümsystemen, vacuümpompen of andere vacuümapparatuur spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het plaatsen van uw vacuümapparatuur. Lees meer…

Service

Na levering kunt u bij ons terecht voor reserveonderdelen, accessoires en service. Informeer naar onze verhuurmogelijkheden als uw project om een tijdelijke oplossing vraagt.

Voor een groot aantal leveranciers voeren wij onderhoud en reparaties uit. Reparaties worden met originele fabrieksonderdelen volgens fabrieksspecificatie uitgevoerd. Veel van onze vaste klanten kiezen voor een preventief onderhoudscontract voor vacuümapparatuur. Lees meer…

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.