A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Technische Service Tankreiniging

Home / Tankreiniging / Service
Technische service op maat voor uw tankreinigingsmachines. Dát is voor u belangrijk. En dat is precies wat u bij A. de Jong kunt regelen. Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Technische Service Tankreiniging

Wilt u uw technische beheer aan ons uitbesteden? Dan is dat mogelijk. Of wilt u uitsluitend technische begeleiding bij de installatie van uw tankreinigingsapparatuur? Dat kan ook. De service die u nodig hebt stemmen wij graag met u af. U kunt bovendien met de technische dienst en een adviseur sparren over wat voor u de beste oplossing is.

Merken

Reserveonderdelen, accessoires & gereedschap

Losse reserveonderdelen, reserveonderdelen kits , accessoires, slangen, slanghaspels en  reparatiegereedschap kunt u bij ons bestellen. Een groot aantal onderdelen, accessoires en kits hebben wij standaard op voorraad. Wij doen er alles aan om u het gewenste onderdeel zo snel mogelijk te leveren. Een vakman kan u bovendien adviseren.

Reparatie & Onderhoud

Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan alle merken die wij verkopen. Óók van apparatuur die u niet bij ons hebt aangeschaft. Reparaties worden met originele fabrieksonderdelen volgens fabrieksspecificatie uitgevoerd.

A. de Jong beschikt over een geavanceerde werkplaats en werkt met gepassioneerde specialisten. Voordat u uw gerepareerde tankreinigingsapparatuur ontvangt voert het serviceteam met geavanceerde testapparatuur een controletest uit.

Technische Ondersteuning

De verkoopafdeling en de service-afdeling kunnen  u begeleiden bij het in gebruik nemen van uw apparatuur. Bijvoorbeeld door training en telefonische ondersteuning bij vragen.  Voor tankreinigingsapparatuur verzorgt A. de Jong ook trainingen aan uw technische afdelingen, zodat zij zelf reparaties kunnen uitvoeren.

Leveranciersgarantie & Service

In geval van een leveranciersreparatie regelen wij de verzending voor u. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de service van de leverancier krijgt waar u recht op hebt. Wij nemen u graag de zorgen uit handen.

Garantie A. de Jong

Wij vinden het belangrijk, dat u tevreden bent met de door ons geleverde apparatuur en service. Neem contact met ons op als zich na installatie, reparatie en/of service een probleem voordoet. Samen met u kijken wij dan naar passende oplossingen.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.