A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Advies & Verkoop Tankreiniging Apparatuur

Home / Tankreiniging / Advies & Verkoop

Schone tanks en procesapparatuur, veilige en kostenbesparende processen en strenge sanitaire eisen. Het zijn enkele facetten waar u bij de keuze van uw tankreinigingsequipment voor scheepvaart en industrie rekening mee moet houden. U wilt uw tank snel schoon hebben. Hardnekkige resten, giftige stoffen en ook alle niet zichtbare vervuilingen (biofilms) wilt u grondig verwijderen.

Het hebben van passende en efficiënte tankreinigingsapparatuur is essentieel voor uw business. Voor een efficiënt productieproces moet uw reinigingssysteem snel, controleerbaar en zuinig zijn. U wilt uw productiecapaciteit natuurlijk zo volledig mogelijk kunnen benutten. De tankreinigingsapparatuur, die u via ons bestelt voldoet aan alle strenge wettelijke vereisten. De apparatuur is zelfreinigend en FDA of EHEDG gecertificeerd.

Neem contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies. Onze verkoopafdeling helpt u graag bij uw keuze.

Analyse van uw situatie

  • Wat is het doel van de aanschaf van de apparatuur? Is uw oude tankreinigingsapparatuur defect of voldoet de apparatuur niet meer aan de huidige sanitaire eisen? Wilt u reinigingskosten en productiekosten besparen? Heeft u tankreinigingsapparatuur nodig voor uw nieuwe fabriek?
  • Welk tanktype gebruikt u? Hoe groot is de te reinigen tank? Waarvoor wordt de tank gebruikt? Hoe vaak wilt u de tank reinigen?
  • Aan welke andere eisen moet de apparatuur voldoen? Sluit de apparatuur aan bij de toekomst van uw bedrijf?
  • Tenslotte wordt natuurlijk besproken wat uw budget is.

Voorstel tankreiniging apparatuur

Aan de hand van de analyse zal onze adviseur u adviseren welke apparatuur het beste aansluit bij uw situatie. Voor het advies is het handig als u ons een tekening van de tank toestuurt. Bij het advies komen diverse facetten aan bod, zoals: – verbetering van de tankhygiëne – besparing van energie en spoelvloeistoffen (water, chemicaliën) – kortere reinigingstijd; langere productietijd – milieuheffingsrekening – veiligheid van uw medewerkers – gebruiksvriendelijkheid en controle van uw tankreinigingsproces

De keuze die u uiteindelijk maakt moet natuurlijk wel aansluiten bij uw situatie en wensen. Bij de selectie van het juiste tankreinigingsequipment maken wij gebruik van onze eigen kennis & ervaring, productspecificaties en selectiesoftware van de verschillende leveranciers waar wij mee samenwerken.

Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies. U ontvangt hierbij de gegevens van uw tank en de geselecteerde tankwasmachine of sproeibol. Bovendien adviseren wij u over de meest ideale plaatsing in de uw tank.

Bespreken en verwerken van uw offerte

Vervolgens spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. De levering vindt via ons plaats. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt over de status van uw bestelling. De status van uw bestelling kunnen wij bij onze leveranciers volgen. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het plaatsen van uw tankreinigingsapparatuur.

Service bij uw tankreiniging apparatuur

Na levering kunt u bij ons terecht voor reserveonderdelen, accessoires (bijvoorbeeld slangen, koppelingen, componenten, fittings en rotachecks) en service.

Uw tankwasmachine door ons laten repareren kan ook. Vooraf bespreken wij de kosten met u. Na reparatie testen wij uw machine in een testtank uit. Als de apparatuur in orde is sturen wij het terug naar u.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.