A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Uw technisch loket voor aankoop, advies èn service

“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de tankreiniging apparatuur. Prima adviezen en uitstekende service!”
Ton Wassink van Heineken B.V.
“Wij kopen graag Kral schroefpompen bij A. de Jong T.H. Prima levertijden en betrouwbare partner!
J. Arts van GEA Westfalia Separator
“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Zeer prettig telefonisch contact.”
S. Coehoorn van Het Noorden
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Advies nodig bij uw keuze? Wij helpen u graag! 

Passende Tankreiniging apparatuur

A. de Jong is uw specialist voor tankreiniging en sproeibollen in de industrie en scheepvaart. Voor al uw reinigingsvraagstukken biedt A. de Jong wel een passende oplossing. Voor tankreinigingssystemen en roterende sproeibollen is Alfa Laval Toftejorg onze belangrijkste leverancier. Voor de vaste sproeibollen het degelijke Duitse Hake. Ook reparatie kits, standaard onderdelensets en losse onderdelen bestelt u bij ons.

Passende reinigingsapparatuur helpt u bij het optimaliseren van uw productieproces en het reduceren van uw kosten. Al ons equipment voor tankreiniging voldoet uiteraard aan moderne strenge hygiënische en kwalitatieve vereisten. Onze deskundige adviseurs vertellen u graag meer over de kenmerken van de producten en hun toepassingen. De service afdeling helpt u graag met technische service bij uw tankreiniging apparatuur.

Advies

U hebt een vraag over tankreiniging apparatuur voor scheepvaart of industrie. Wij hebben het antwoord! Wij inventariseren uw wensen en vragen en geven u passend advies.

In ons advies staan uw organisatie, wettelijke sanitaire vereisten en uw behoeften centraal. Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies.

Het doel is een gedegen en kostenefficiënte oplossing die aansluit bij uw situatie. Lees meer…

Implementatie

Na zorgvuldige selectie spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. De levering vindt via ons plaats. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het plaatsen van uw tankreiniging apparatuur. Lees meer…

Service

U kunt bij ons terecht voor reserveonderdelen, accessoires en service van uw tankreiniging apparatuur. U kunt bovendien met de technische dienst en een adviseur sparren over wat voor u de beste oplossing is.

Uw tankwasmachine door ons laten repareren kan ook. Vooraf bespreken wij de kosten met u. Na reparatie testen wij uw machine in een testtank uit. Als de apparatuur in orde is sturen wij het terug naar u. Lees meer…

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.