A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Over Technisch Handelshuis A. de Jong

Home / Over A. de Jong T.H.

Kiest u voor A. de Jong? Loyale en tevreden klanten; daar kiezen wij voor.

Zoekt u geschikte technische apparatuur, die aan uw eisen voldoet? Wilt u ons zomaar wat vragen? Of hebt u een technisch probleem dat opgelost moet worden?  Samen met u zoeken we naar een passend antwoord. Tevreden klanten bereiken wij namelijk door mee te denken, toegankelijk te zijn en service te verlenen.

Technisch Handelshuis A. de Jong

A. de Jong is een technisch handelshuis voor vloeistofpompen, tankreiniging, mixers, vacuümpompen, laboratorium apparatuur en afvullen. Onze adviseurs geven u een degelijk advies over de (maatwerk) producten van onze A-merk leveranciers. Voor technische begeleiding en technische service bent u bij ons ook aan het juiste adres. Ons assortiment bevat vloeistofpompen, tankreinigingsequipment, apparatuur voor mixen/mengen/malen, laboratoriumapparatuur, vacuümtechniek en afvulmachines.

A. de Jong is in 1924 opgericht in Rotterdam. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de belangrijkste technische handelshuizen in Nederland. In 2002 is A. de Jong verhuisd naar Industrieterrein de Kil in Dordrecht. Op deze locatie zijn ook de werkmaatschappijen Vortvent (Luchtbehandeling) en De Jong Pharma (Laboratorium) gevestigd.

Bel of mail ons gerust om kennis te maken. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en acties in uw vakgebied.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.