A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Technische Service Mixen, Mengen, Malen

Service op maat voor uw mix-, meng-, maal-, en roerapparatuur. Dát is voor u belangrijk. En dat is precies wat u bij A. de Jong kunt regelen.  Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Technische Service Mixen, Mengen, Malen

Wilt u uw technische beheer aan ons uitbesteden? Dan is dat mogelijk. Of wilt u uitsluitend technische begeleiding bij de installatie van uw high shear mixers? Dat kan ook. De service die u nodig hebt stemmen wij graag met u af. U kunt bovendien met de technische dienst en een adviseur sparren over wat voor u de beste oplossing is.

Merken

Accessoires & gereedschap

Accessoires  en  reparatiegereedschap kunt u bij ons bestellen. Wij doen er alles aan om u het gewenste onderdeel zo snel mogelijk te leveren. Een vakman kan u bovendien adviseren.

Reparatie & Onderhoud

Technische Service Mixen, Mengen, Malen
Voorbeeld van onderhoud aan Silverson Mixers op locatie bij de klant.
Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan alle merken high shear mixers die wij verkopen. Óók van high shear mengapparatuur die u niet bij ons hebt aangeschaft. Reparaties worden met originele fabrieksonderdelen volgens fabrieksspecificatie uitgevoerd.

A. de Jong beschikt over een geavanceerde werkplaats en werkt met gepassioneerde specialisten. Na reparatie of onderhoud stelt de leverancier tijdelijk geavanceerde testapparatuur beschikbaar aan u. Hiermee kunt u controletesten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat de testapparatuur van de leverancier op uw locatie wordt afgeleverd.

Technische Ondersteuning

De verkoopafdeling en de service-afdeling kunnen  u begeleiden bij het in gebruik nemen van apparatuur. Bijvoorbeeld door training en telefonische ondersteuning bij vragen.  Voor mengapparatuur verzorgt A. de Jong ook trainingen aan uw technische afdelingen, zodat zij zelf reparaties kunnen uitvoeren.

Leveranciersgarantie & Service

In geval van een leveranciersreparatie regelen wij de verzending voor u. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de service van de leverancier krijgt waar u recht op hebt. Wij nemen u graag de zorgen uit handen.

Garantie A. de Jong

Wij vinden het belangrijk, dat u tevreden bent met de door ons geleverde apparatuur en service. Neem contact met ons op als zich na installatie, reparatie en/of service een probleem voordoet. Samen met u kijken wij dan naar passende oplossingen.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.