A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Advies & Verkoop Mixen, Mengen, Malen

Home / Mixen, Mengen, Malen / Advies & Verkoop

De aanschaf van een passend meng- of roerwerk is essentieel voor een gesmeerd productieproces binnen uw industrie of bedrijf. Een goede analyse van uw situatie is daarom erg belangrijk. Neem contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies over apparatuur om te mixen, mengen en malen. Onze verkoopafdeling helpt u graag bij uw keuze.

Analyse van uw situatie

  • Voorafgaand aan het advies brengt onze adviseur samen met u al uw behoeften in kaart: Wat is het doel van de aanschaf van de apparatuur? Is uw oude menger of roerder defect? Wilt u uw capaciteit uitbreiden? Wilt u kostenvoordeel behalen op het gebied van efficiëntie, energie en onderhoud? Bouwt u een nieuwe fabriek of industriële applicatie en bent u op zoek naar geschikte mengers en roerders? Zoekt u als OEM-er, aannemer of ingenieur een high shear mixer voor uw bestektekening of plan? Of misschien wilt u juist uitsluitend advies over reparatie, revisie en service?
  • Voor welke mix-, meng- en maaltoepassingen gaat u de apparatuur gebruiken? Welke producten gaat u ermee roeren, mengen, malen en mixen? Hoe viskeus zijn de vloeistoffen, die u gaat bewerken? Gaat u vaste stoffen en droge poeders met vloeistoffen mengen? Wilt u de mengapparatuur voor meerdere toepassingen gebruiken? Welke capaciteit (motorvermogen, as-snelheid en rotor) moet de apparatuur aankunnen? Aan welke andere eisen moet de apparatuur voldoen? Sluit de apparatuur aan bij de toekomst van uw bedrijf?
  • En tenslotte wordt natuurlijk besproken wat uw budget is.

Voorstel roer- en mengequipment

Aan de hand van de analyse zal onze adviseur u een voorstel doen. Bij de selectie van het juiste equipment maken wij gebruik van onze eigen kennis & ervaring, productspecificaties en selectiesoftware van de verschillende leveranciers waar wij mee samenwerken. Een aantal leveranciers biedt u zelfs de mogelijkheid om de apparatuur voorafgaand aan uw bestelling uit te proberen.

Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies. Afhankelijk van de leverancier ontvangt u diverse bescheiden bij het voorstel. Bijvoorbeeld bouwtekeningen, maattekeningen, tekeningen in stepformaat en grafieken met curven.

Bespreken en verwerken van de offerte

Vervolgens spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. De levering vindt via ons plaats. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het in gebruik stellen van uw mengapparatuur.

Service bij uw mixer

Na levering kunt u bij ons terecht voor reserveonderdelen, accessoires en service.  Informeer naar onze verhuurmogelijkheden als uw project om een tijdelijke oplossing vraagt.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.