A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Uw technisch loket voor aankoop, advies èn service

“Wij zijn content met onze Silverson mixers. Betrouwbare en breed inzetbare apparatuur. Prima service.”
Voedsel en Waren Autoriteit
“Door vooraf uitvoerig testen met Silverson demo mixers konden we de beste uitvoering selecteren.”
Bart van Ingen – Cosun
“Wij kopen graag Kral schroefpompen bij A. de Jong T.H. Prima levertijden en betrouwbare partner!
J. Arts van GEA Westfalia Separator
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Advies nodig bij uw keuze? Wij helpen u graag! 

High Shear Mixers & Attritors

Graag adviseert A. de Jong u op het gebied van mixen, mengen en malen. De mengmachines van onze leverancier Silverson worden in meer dan 150 landen gebruikt. Met high shear mixers van Silverson kunt u vloeistoffen, gassen en vaste componenten mengen/ hydrogeneren, die u met conventionele methoden niet goed kunt combineren. Daarnaast verkopen wij Iso Mixers van Alfa Laval, attritors van Union Process en roerwerken van Vak Kimsa.

Allerlei factoren zijn belangrijk bij de keuze van een passende mixer. Bijvoorbeeld de viscositeit en dichtheid van de te bewerken stoffen. Procesparameters zoals capaciteit, temperatuur en druk. En tenslotte ook de toepassingen waarvoor u het roerwerk gaat gebruiken (roeren, mixen, mengen, malen, oplossen,…). Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij een passende keuze. De service afdeling helpt u graag met technische service bij uw roerwerken.

Advies

U hebt een vraag over apparatuur om te mixen, mengen en malen. Wij hebben het antwoord! Wij inventariseren uw wensen en vragen en geven u passend advies.

In ons advies staan uw organisatie, wettelijke vereisten en uw behoeften centraal. Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies.

Het doel is een gedegen en kostenefficiënte oplossing die aansluit bij uw situatie. Lees meer…

Implementatie

Na zorgvuldige selectie van uw high shear mixer, attritor of roerwerk spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. De levering vindt via ons plaats. De verkoopafdeling en de service-afdeling kunnen  u begeleiden bij het in gebruik nemen van apparatuur.. Lees meer…

Service

Na levering kunt u bij ons terecht voor reserveonderdelen, accessoires en service. Informeer naar onze verhuurmogelijkheden als uw project om een tijdelijke oplossing vraagt.

A. de Jong beschikt over een geavanceerde werkplaats en werkt met gepassioneerde specialisten. Na reparatie of onderhoud stelt de leverancier tijdelijk geavanceerde testapparatuur beschikbaar aan u. Hiermee kunt u controletesten uitvoeren. Lees meer…

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.