A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Technische Service Laboratorium Apparatuur

Home / Laboratorium / Service
Service op maat voor uw laboratoriumapparatuur. Dát is voor u belangrijk. En dat is precies wat u bij A. de Jong kunt regelen.  Vraag ons naar alle mogelijkheden.

Technische service op maat

Wilt u uw technische beheer aan ons uitbesteden? Dan is dat mogelijk. Of wilt u uitsluitend technische begeleiding bij de installatie van uw laboratoriumapparatuur? Dat kan ook. De service die u nodig hebt stemmen wij graag met u af. U kunt bovendien met de technische dienst en een adviseur sparren over wat voor u de beste oplossing is.

Merken

Losse reserveonderdelen & accessoires en gereedschap

Losse reserveonderdelen , gereedschap, siliconen  slangen, vulnaalden en accessoires  voor laboratoriumapparatuur kunt u bij ons bestellen. Wij doen er alles aan om u het gewenste onderdeel zo snel mogelijk te leveren. Een vakman kan u bovendien adviseren.

Reparatie & Onderhoud

Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan alle merken laboratoriumapparatuur die wij verkopen. Bijvoorbeeld autoclaven en vriesdrogers. Reparaties worden met originele fabrieksonderdelen volgens fabrieksspecificatie uitgevoerd. Een groot aantal van onze vaste klanten heeft een preventief onderhoudscontract voor autoclaven en vriesdrogers bij ons afgesloten. A. de Jong beschikt over een geavanceerde werkplaats en werkt met gepassioneerde specialisten.

Technische Ondersteuning

De verkoopafdeling en de service-afdeling kunnen  u begeleiden bij het in gebruik nemen van apparatuur. Bijvoorbeeld door training en telefonische ondersteuning bij vragen.  Voor autoclaven en vriesdrogers  verzorgt A. de Jong ook trainingen aan uw technische afdelingen, zodat zij zelf reparaties kunnen uitvoeren.

Bij aankoop van een autoclaaf of vriesdroger  verzorgen wij graag een demonstratie op uw locatie. Tevens kunnen wij een training voor de bediening van uw apparatuur voor u regelen. De demonstratie en/of training kan door onszelf of de leverancier verzorgd worden.

Begeleiding bij kwalificatie

In nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u begeleiden bij de kwalificatie van de door ons geleverde laboratoriumapparatuur. Bijvoorbeeld DQ, IQ, OQ PQ, FAT en SAT.  Daarnaast kunnen wij u helpen met het opzetten van het validatieproces. Neem voor kwalifiactie-begeleiding van uw vriesdroger, autoclaaf, droogstoof of broedstoof contact met ons op.

Leveranciersgarantie & Service

In geval van een leveranciersreparatie regelen wij de verzending voor u. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u de service van de leverancier krijgt waar u recht op hebt. Wij nemen u graag de zorgen uit handen.

Garantie A. de Jong

Wij vinden het belangrijk, dat u tevreden bent met de door ons geleverde apparatuur en service. Neem contact met ons op als zich na installatie, reparatie en/of service een probleem voordoet. Samen met u kijken wij dan naar passende oplossingen.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.