A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Advies & Verkoop Laboratorium Apparatuur

Home / Laboratorium / Advies & Verkoop
De aanschaf van de juiste apparatuur voor gebruik op uw laboratorium is essentieel voor het succes van deze apparatuur binnen uw bedrijf. Bovendien gaat het om investeringen voor jaren. Een goede analyse van de situatie ter plaatse is daarom erg belangrijk. Neem contact met ons op voor een deskundig en persoonlijk advies. Onze verkoopafdeling helpt u graag bij uw keuze.

Analyse van uw situatie

  • Voorafgaand aan ons advies brengt onze adviseur samen met u al uw behoeften in kaart. Wat is het doel van de aanschaf van de apparatuur? Is uw oude apparatuur defect? Wilt u uw capaciteit uitbreiden? Wilt u een kostenbesparing behalen op het gebied van efficiëntie, energie en onderhoud? Bouwt u een nieuw laboratorium en bent op zoek naar nieuwe apparatuur? Of misschien wilt u juist uitsluitend advies over reparatie, revisie en service van bestaande apparatuur?
  • Waarvoor gaat u de apparatuur gebruiken? Bijvoorbeeld om te verwarmen, koelen, vriezen, vriesdrogen, drogen, roteren, incuberen, centrifugeren, reinigen en/of schudden. Welke capaciteit moet de apparatuur aankunnen? Wat wilt u met de apparatuur uiteindelijk bereiken? Aan welke eisen moet de apparatuur voldoen? Zijn bepaalde kwalificaties nodig, zoals DQ, IQ, OQ PQ, FAT en SAT? Hebt u hulp nodig bij het opzetten van een validatieproces? Sluit de apparatuur aan bij de toekomst van uw bedrijf?
  • En tenslotte wordt natuurlijk ook besproken wat uw budget is.

Voorstel laboratorium apparatuur

Aan de hand van de analyse zal onze technisch adviseur u een voorstel doen. Bij de selectie van de door ons voor uw toepassing juiste apparatuur maken wij gebruik van onze eigen kennis & ervaring, productspecificaties en selectiesoftware van de verschillende leveranciers waar wij mee samenwerken.

Bepaalde apparatuur kunnen wij op uw locatie komen demonstreren. In andere gevallen verzorgt de leverancier de demonstratie. Een aantal leveranciers biedt u zelfs de mogelijkheid om de apparatuur voorafgaand aan uw bestelling uit te testen.

Ons voorstel bestaat uit een offerte met een op maat gesneden technisch advies. Afhankelijk van de leverancier ontvangt u diverse bescheiden bij het voorstel. Bijvoorbeeld bouwtekeningen, maattekeningen, tekeningen in stepformaat en grafieken met curven.

Bespreken en verwerken van de offerte

Vervolgens spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. De levering vindt via ons plaats. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het plaatsen van de apparatuur en de in bedrijfstelling ervan. Wij kunnen bovendien trainingen voor uw personeel verzorgen.

Service aan uw laboratorium apparatuur

Na levering kunt u bij ons terecht voor reserveonderdelen, diverse accessoires en service.  Informeer naar onze verhuurmogelijkheden als uw project om een tijdelijke oplossing vraagt.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.