A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Gecertificeerde selectiesoftware voor Amalva Komfovent luchtbehandelingsunits

Home / Actueel / Homepage / Gecertificeerde selectiesoftware voor Amalva Komfovent luchtbehandelingsunits
U als adviseur en installateur hebt alle belang bij betrouwbare informatie bij de selectie en samenstelling van luchtbehandelingskasten. U wilt bij het selectieproces natuurlijk appels met appels en peren met peren kunnen vergelijken.

Wij denken graag met u mee

Met onze gecertificeerde selectiesoftware maken wij selecties voor u, waarbij wij alle relevante informatie uit bestekken en andere beschikbare informatie meenemen. Wij helpen u om van losse componenten een werkend systeem te maken.

Aspecten die we daarbij zoal meenemen zijn:

  • Beschikbare warmwater trajecten: belangrijk voor een juiste keuze van bijvoorbeeld warmwater batterijen en aansluitingen op gebouw beheersystemen
  • Combinaties met WKO oplossingen
  • DX aansturingen
  • Allerlei andere voorkomende zaken en randvoorwaarden.

Komfovent KLASIK Luchtbehandelingskasten beloond met verschillende TÜV , Eurovent en Rlt gecertificeerde selectiesoftware voor Klasik en Verso luchtbehandelingskasten, Luchtbehandeling Advies & Verkoop - Vortvent
Amalva Komfovent Verso P Luchtbehandeling met Platenwisselaar, Amalva Komfovent Verso Px2 Luchtbehandeling met Dubbele Kruisstroom Platenwisselaar , Eurovent en Rlt gecertificeerde selectiesoftware voor Klasik en Verso luchtbehandelingskasten

Eurovent en Rlt gecertificeerde selectiesoftware voor Klasik en Verso luchtbehandelingskasten

Kiest u voor een Klasik of Verso luchtbehandelingsunit van Amalva Komfovent? Dan bent u absoluut verzekerd van betrouwbare informatie. De software is Eurovent en Rlt gecertificeerd. Alle prestaties en ontwerp uitgangspunten zijn helder vastgelegd en weergegeven Zo is direct bij de selectie duidelijk aan welke Eurovent energieklasse de luchtbehandelingskast voldoet. Belangrijk voor bijvoorbeeld een EIA aanvraag.

De selectiesoftware van de Klasik serie voldoet voor units voor medische toepassingen tevens aan de VDI 6022-U standaard. Op de website van Komfovent vindt u de beschikbare certificaten. U treft daar ook 2 certificaten voor units met “Passief House” certificering.

Neem voor meer informatie over het selectieproces en de samenstelling van uw luchtbehandelingskasten contact met ons op.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.