A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Advies & Verkoop Vul- en Sluitmachines

Home / Afvullen / Advies & Verkoop
Zoveel producten, zoveel verpakkingen. De aanschaf van een passende vul- en sluitmachine is essentieel voor het succes van deze machine binnen uw bedrijf. Een goede analyse van uw situatie is daarom erg belangrijk. Neem contact met ons op voor deskundig en persoonlijk advies. Onze verkoopafdeling helpt u graag bij uw keuze.

Analyse van uw situatie

  • Voorafgaand aan het advies brengt onze adviseur samen met u al uw behoeften in kaart. Wat is het doel van de aanschaf van de afvulmachine? Is uw oude apparatuur defect en aan vervanging toe? Wilt u uw capaciteit uitbreiden? Wilt u kostenvoordeel behalen op het gebied van efficiëntie, snelheid en onderhoud? Bouwt u een nieuwe fabriek en bent op zoek naar geschikte afvulmachines ? Zoekt u als aannemer of ingenieur een afvulmachine voor uw bestektekening of plan? Of misschien wilt u juist uitsluitend advies over reparatie, revisie en service voor bestaande vul- en sluitmachines?
  • Waarvoor gaat u de machine gebruiken? Welke capaciteit moet de machine aankunnen? Voor bulk verpakkingen of juist kleine volumes? Welke producten gaat u afvullen? Wat voor soort verpakkingen wilt u gebruiken? Bijvoorbeeld doosjes, flesjes, potjes of tubes? Wat is het formaat van de verpakkingen? Moet de machine kunnen doseren, monteren, assembleren en sealen? Aan welke andere eisen moet de machine voldoen? Bijvoorbeeld hygiëne en desinfectie eisen. Past een semi-automatische machine bij uw wensen of juist volautomatische apparatuur? Sluit de afvulmachine aan bij de toekomst van uw bedrijf?
  • En tenslotte wordt natuurlijk gesproken over het budget wat hiervoor beschikbaar is.V

Voorstel vul- en sluitmachines

Aan de hand van de analyse zal onze adviseur u een voorstel doen. Bij de selectie van de voor uw toepassing meest geschikte machine maken wij gebruik van onze eigen kennis & ervaring, productspecificaties en selectiesoftware van de verschillende leveranciers waar wij mee samenwerken. Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies. Afhankelijk van de gekozen leverancier ontvangt u diverse bescheiden bij ons voorstel. Bijvoorbeeld bouwtekeningen, maattekeningen, tekeningen in stepformaat en capaciteitsdiagrammen.

Bespreken en verwerken van de offerte

Vervolgens spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden. Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. De levering vindt via ons plaats. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het plaatsen van uw vul- en sluitmachines en de inbedrijfstelling ervan.

Service aan afvulmachines

Na de levering en in bedrijfstelling kunt u bij ons terecht voor reserveonderdelen, diverse accessoires en service.

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.