A. de Jong th maakt gebruik van cookies. Lees over ons privacy- en cookiebeleid.

Uw technisch loket voor aankoop, advies èn service

“Vortvent is een prettige partij om mee te werken. De medewerkers staan altijd direct voor ons klaar.”
W. van der Kraats van LMI
“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten. Zeer prettig telefonisch contact.”
S. Coehoorn van Het Noorden
“Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de apparatuur. Prima adviezen en uitstekende service!”
S. Richter van Warmteservice Groep
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Advies nodig bij uw keuze? Wij helpen u graag! 

Perfect afvullen van vloeistoffen

Bij het verpakken van uw product kunt op verschillende manieren afvullen. Zo kunt u de vloeistoffen en pasteuze producten in flesjes, pouches, potjes, microtubes, tubes en flacons verpakken.

De Jong Pharma (onderdeel van A. de Jong Beheer) levert u de afvul apparatuur, die u nodig hebt voor een perfecte afvulling. Leveranciers waar wij mee samenwerken zijn Wick Machinery, Dencore en Gustav Obermeyer.

Ook onze service afdeling staat voor u paraat bij technische ondersteuning, reparatie en onderhoud van uw afvulsystemen. Onze deskundige adviseurs adviseren u graag over afvullen.

Advies

U hebt een vraag over afvullen. Wij hebben het antwoord! Wij inventariseren uw wensen en vragen en geven u passend advies over vul- en sluitmachines.

In ons advies staan uw organisatie, wettelijke vereisten en uw behoeften centraal. Bovendien gaat het om investeringen voor jaren. Ons voorstel bestaat uit een offerte met een technisch advies.

Het doel is een gedegen en kostenefficiënte oplossing voor afvullen die aansluit bij uw situatie. Lees meer…

Implementatie

Na zorgvuldige selectie van uw afvulapparatuur spreken wij het voorstel met u door. Past de geselecteerde apparatuur bij uw wensen en eisen? U ontvangt uiteraard ook informatie over de levertijden.

Als u tevreden bent en de offerte accepteert controleren en verwerken wij uw order. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden bij het plaatsen van uw vul- en sluitmachines en de inbedrijfstelling ervan. Lees meer…

Service

Na levering kunt u bij ons terecht voor reserveonderdelen, accessoires en service. In nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u begeleiden bij de kwalificatie van de door ons geleverde afvulsystemen.

Bij aankoop van afvulapparatuur verzorgen wij graag een demonstratie op uw locatie. Tevens kunnen wij een training voor de bediening van uw apparatuur voor u regelen. Wij verzorgen reparatie en onderhoud aan alle merken afvulapparatuur die wij verkopen. Lees meer…

Contact

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.